Hallgass a szívedre!

Gondolatok az életről, munkánkról és céljainkról...
(Andrew Matthews könyvének fejezet címei, a bölcsesség mélyreható üzenetei.)

A világ a tanítómesterünk, és azért vagyunk itt, hogy tanuljunk. Ha egy leckét nem tanulunk meg, akkor feladják nekünk még egyszer...és még egyszer! Amint megtanultuk, egy újabb lecke következik.

Az univerzumnak nincsenek kedvencei. Sikereid és boldogságod a természet elvein és törvényein alapulnak - és azon, hogy hogyan használod azokat.

Életed tökéletesen visszatükrözi meggyőződéseidet. Amikor megváltoztatod a világról alkotott legmélyebb meggyőződéseidet, akkor ennek megfelelően fog változni életed.

Abban a pillanatban, amikor elkezdesz túlságosan ragaszkodni bizonyos dolgokhoz, emberekhez, pénzekhez...elszúrsz mindent! Az élet azt a nehéz feladatot állítja elénk, hogy mindent becsüljünk meg, és ne ragaszkodjunk túlzottan semmihez sem!

Amire az életedben összpontosítasz, az gyarapodni fog...ezért gondolj arra, amit szeretnél!

Hallgass a szívedre! Az életben nem az a feladatod, hogy problémák nélkül élj, - hanem az, hogy valami iránt lelkesedj!

Isten sohasem fog lekászálódni a felhők közül, hogy azt mondja: "Na most megengedem, hogy sikeres legyél!" Erre magadnak kell engedélyt adnod!

Amikor harcolsz a világgal, mindig a világ nyer. Ha nagyobb lelki békét akarsz, hagyj fel azzal, hogy mindent felcímkézel "jó"-nak vagy "rossz"-nak!

Hogyan szeretheted az embereket? Egyszerűen fogadd el őket! A teljes elfogadás a feltétel nélküli szeretet.

A küldetésed nem az, hogy megváltoztasd a világot. A küldetésed az, hogy te változz. Nincsenek "külső" megoldások, csak "belső" megoldások léteznek.